Concerten 2020 uitgesteld

Aanvankelijk hebben we het voorjaarsconcert 2020 uitgesteld naar 9 november 2020. Helaas hebben we moeten besluiten om ook dir concert niet door te laten gaan. Mensen die digitale kaartjes hebben gekocht zullen het bedrag teruggestort krijgen van digitalekaartverkoop.nl/ concert4you. Wij hopen u natuurlijk te mogen ontvangen op een live concert zodra de coronamaatregelen dat weer toelaten. Houdt daarom onze website in de gaten.

Alternatief Corona programma

We repeteren momenteel (najaar 2020) door met in acht neming van de protocollen zoals opgesteld door de KNMO en de FASO. Omdat het hoogst onzeker is wanneer we weer een live concert kunnen geven, studeren we een tijdelijk programma in met

  • Symfonie 103 van Joseph Haydn
  • Tsjechische suite Op.39 van Antonín Dvořák
  • Symfonie 3 van Franz Schubert

Het idee is dat we toewerken naar een registratie met camera’s en geluid. Deze opname wordt dan beschikbaar gesteld via Youtube.

Uitgesteld concert Beethoven programma

Van Beethoven in het jaar 1803

In het 250ste geboortejaar van Ludwig van Beethoven voert het Van Wassenaer Orkest een speciaal Beethoven programma uit. We spelen de Ouverture van Die Geschöpfe des Prometheus, het vioolconcert in D groot, en tenslotte de tweede Symfonie Op.36.

In het vioolconcert speelt Merel Vercammen solo viool.

Merel Vercammen Photo: Marco Borggreve

Programma

 

Ouverture Die Geschöpfe des Prometheus (1801)

 

Vioolconcert in D groot, op.61 (1806)

 

2de Symfonie in D groot, op.36 (1802)

 

Achtergrond concert