Is het Van Wassenaer Orkest iets voor jou?

Het VWO is een orkest met een relatief kleine bezetting. De spelers zijn goede gevorderde amateurs onder aanvoering van onze professionele concertmeester  Loeki Poncin. Onze dirigent Benjamin Boers streeft naar een mooie afwerking van de stukken en besteedt veel aandacht aan zuiverheid. Aangezien we ieder half jaar een uitvoering geven, is er tijd genoeg om de stukken goed in te studeren.

Er is ruimte bij de strijkers bij alle vioolgroepen, met name tweede violen en de altviolen. Heb je nog geen orkestervaring, maar ben je wel handig op je instrument? Kom dan eens langs om een repetitie mee te ervaren. We hebben geen officiële auditie, maar er wordt wel, na een aantal repetities,  in samenspraak met de aanvoerder en dirigent bekeken of je past in het orkest.

Repetities

We repeteren op donderdagavond tussen 20.00 uur en 22.15 uur in de St. Jozefschool (Thorbeckestraat 37, 2241 KR Wassenaar). De contributie bedraagt 205,- euro per jaar.

Meld je aan

Lijkt het je wat om als (alt)violist mee te doen, vul dan onderstaand formulier in of stuur een email naar info@vanwassenaerorkest.nl.  Speel je een ander instrument en wil je graag op een wachtlijst of als invaller (trompet, hoorn of trombone) meedoen, vul dan ook het formulier in.

    [recaptcha]