24 oktober 2021, 15.00 uur Messias Kerk te Wassenaar

Ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan van ons orkest zullen we het aanvankelijk in 2020 geplande Beethovenprogramma alsnog uitvoeren.

Kaartverkoop

Bestel kaarten online bij digitalekaartverkoop.nl.

Beethoven programma

Van Beethoven in het jaar 1803

Een jaar na het 250ste geboortejaar van Ludwig van Beethoven voert het Van Wassenaer Orkest een speciaal Beethoven programma uit. We spelen de Ouverture van Die Geschöpfe des Prometheus, het Vioolconcert in D groot, en tenslotte de tweede Symfonie Op.36.

In het Vioolconcert speelt Merel Vercammen solo viool.

Merel Vercammen Photo: Marco Borggreve

Programma

 

Ouverture Die Geschöpfe des Prometheus (1801)

Vioolconcert in D groot, op.61 (1806)

2de Symfonie in D groot, op.36 (1802)

Coronamaatregelen

Het concert vindt plaats in de Messiaskerk met volledige bezetting van de 250 zitplaatsen. De 1,5 m afstand hoeft niet aangehouden te worden. Daarom vragen we wel aan iedereen een coronatoegangsbewijs. Dit wordt bij de ingang van de kerk gecheckt door de QR code van de Coronacheck app te scannen. Heeft u geen mobiele telefoon, dan kunt u de QR code thuis uitprinten en meenemen.

Ook vragen we bij binnenkomst of u corona-gerelateerde gezondheidsklachten heeft. Het spreekt voor zich dat als u deze klachten heeft of als er bij u een corona-infectie is vastgesteld in de afgelopen 7 dagen of wanneer u in thuisisolatie zou moeten zitten, wij u niet kunnen toelaten tot het concert.